Akcije

JAVNI POZIV za dodelu bespovratnih sredstava u okviru PROGRAMA PODRŠKE MALIM PREDUZEĆIMA ZA NABAVKU OPREME

Ministarstvo privrede Republike Srbije je 25.4.2018. raspisalo javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u okviru podrške malim preduzećima za nabavku opreme. Privredni subjekti koji zadovolje uslove Programa i kojima banke, odnosno lizing kompanije uključene u realizaciju Programa, uslovno odobre kredit odnosno finansiranje mogu ostvariti pravo na sufinansiranje do 25% neto vrednosti nabavke proizvodne opreme. Privredni subjekat je u obavezi da obezbedi učešće u visini 5% neto vrednosti proizvodne opreme, dok će se preostalih 70% neto vrednosti proizvodne opreme obezbediti iz kredita poslovnih banaka ili finansijskog lizinga lizing kompanije uključenih u sprovođenje ovog Programa. Banke i lizing kompanije uključene u realizaciju ovog programa su:
  • BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA A.D. Beograd
  • CRÉDIT AGRICOLE BANKA SRBIJA, A.D. Novi Sad
  • HALKBANK, Beograd
  • EUROBANK AKCIONARSKO DRUŠTVO, Beograd
  • PROCREDIT BANKA A.D. Beograd
  • RAIFFEISEN LEASING DOO Beograd
Više informacija možete pronaći na sajtu Ministarstva privrede

Više informacija na sajtu

62. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA

62. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA

I ove godine izlažemo na Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu od 21. do 25. maja 2018. godine. U hali 3A na štandu 3307 ćemo izložiti dve Chen Hsong mašine za brizganje plastike: EM120-SVP/2 (120t sila zatvaranja) i EB80-SVP/2 (80t sila zatvaranja). Za kupovinu ovih mašina odobravamo popust od 7% a kupcima bi bile na raspolaganju po završetku sajma. Više o sajmu možete videti na internet prezentaciji Beogradskog sajma.

Više informacija na sajtu

50% SUBVENCIJA

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu je raspisao konkurs za "DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA KUPOVINU OPREME PRIVREDNIH DRUŠTAVA POVEZANIH SA REALIZACIJOM INVESTICIJA". Cilj ovog konkursa je: "kupovina opreme za početak, povećanje ili unapređenje proizvodnje čija nabavna (profakturna / predračunska / predugovorna) vrednost ne može biti niža od 4.000.000,00 dinara". "Korisnicima sredstava odobravaju se sredstva do 50% vrednosti opreme". Više informacija možete naći na:

Više informacija na sajtu

JAVNI POZIV za dodelu bespovratnih sredstava u okviru PROGRAMA PODSTICANJA PREDUZETNIŠTVA KROZ RAZVOJNE PROJEKTE U 2018. GODINI

Ministarstvo privrede Republike Srbije je na svojoj internet stranici objavilo JAVNI POZIV ZA PROGRAM PODSTICANJA PREDUZETNISTVA KROZ RAZVOJNE PROJEKTE U 2018. GODINI. Privredni subjekti koji ispunjavaju uslove Programa, mogu ostvariti pravo na finansijsku podršku u iznosu do 20% bespovratnih sredstava od vrednosti investicionog ulaganja. Preostali iznos vrednosti projekta finansiraće se iz kredita Fonda za razvoj Republike Srbije. Sredstva opredeljena Programom namenjena su za: kupovinu, izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju, adaptaciju, sanaciju, investiciono održavanje proizvodnog prostora ili poslovnog prostora koji je u sastavu proizvodnog prostora, ili prostora u kojem se obavlja proizvodnja ili skladištenje proizvoda; kupovinu nove ili polovne proizvodne opreme (ne starije od pet godina), uključujući dostavna vozila za prevoz sopstvenih proizvoda i druga transportna sredstva koja se koriste u procesu proizvodnje; trajna obrtna sredstva, koja mogu da čine najviše 20% ukupnog investicionog ulaganja; nabavku softvera i drugih nematerijalnih ulaganja. Više o ovome možete saznati na sajtu Ministarstva Privrede Republike Srbije

Više informacija na sajtu

Excellent SME sertifikat

Po izboru Privredne komore i bonitetne kuće Coface, naše preduzeće je svrstano u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća. Privredna komora Srbije je odlučila da pomoću isprobane internet tehnologije Safesigned ™ pozove sva Srpska srednja, mala i mikro preduzeća da se prijave za ovaj sertifikat, i tako pomogne u izgradnji kvaliteta ovih preduzeća na globalnom tržištu. Naše preduzeće je uspešno prošlo evaluaciju kreditne kuće Coface i na osnovu toga nam je izdat web sertifikat Excellent SME Serbia.

Više informacija na sajtu

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

11. Regionalni sajam privrede održaće se 05. i 06. oktobra 2017. godine, u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi. Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, nego i da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja, i ostvarila nova ulaganja u privredu Srema.

Više informacija na sajtu

61. međunarodni Sajam Tehnike 2017. u Beogradu

61. međunarodni Sajam Tehnike 2017. u Beogradu

Od 15.05.-19.05.2017. na sajmu tehnike u Beogradu smo izložili Chen Hsong mašinu za brizganje plastike EM150-SVP/2 i dodatnu opremu: Itech čiler PTC-6, sušaru za plastični granulat od 50 kg, usisivač i magnete. Svu ovu robu imamo na stanju u Novom Sadu, pa je brzo i lako možemo isporučiti. Za ovih 5 dana sklopili smo neka nova poznanstva, ali i utemeljili stara. Nadamo se da smo ispunili Vaša očekivanja i da ćemo nastaviti lepu saradnju... Hvala Vam na poseti dragi prijatelji.
Naše mašine je moguće kupiti uz pomoć kredita koji daje Fond za razvoj republike Srbije. Mnogi naši kupci su na taj način kupili nove mašine. Više informacija možete videti na sajtu Fonda za razvoj.

Više informacija na sajtu

Prikazali smo Vam samo mali deo atmosfere sa sajma. Nadamo se da smo Vas zainteresovali, pa ako imate potrebu za novim mašinama za brizganje plastike ili dodatnom opremom koja se koristi u industriji plastike, kontaktirajte nas i zajednički ćemo doći do optimalnog rešenja.

 

Easymaster EM260 SVP2
SM90EJ All Electric
SM TSseries
Supermaste SM4500r TP
logo