Reference

Referentna lista kompanija, za koje smo radili, pokazuje da smo radili sa svima koji nešto znače u ovom regionu. Ključ je verovatno u brižljivom odnosu prema svakom vašem projektu i asistencija od početka do kraja...

Pollino Plast Šimanovci Srb

Brizgaljka Brizgaljke JM1200-SVP/2 i JM650-SVP/2 proizvode ambalažu-gajbice za razno voće i povrće...
    Tekst koji je Chen Hsong objavio na svom sajtu o Pollino plastu možete pročitati u nastavku klikom na opciju "pogledaj"...

Pogledaj

Branimir Ibrahimpašić generalni direktor Pollino plast doo Šimanovci Srb.: "Pre više od 4 godine kupili smo mašinu za brizganje Chen Hsong SM4500 -TP Advanced što je mašina sile zatvaranja od 4500 t. Naša iskustva su jako pozitivna! Ova mašina je pouzdana i vrlo tiha. Iako ovo nije mala investicija, trošak održavanja i potrošnja energije su proporcionalno tome veoma mali! Ciklusi su kratki i stabilni a škart je sveden na minimum. Sve u svemu, odlično. Dobra lokalna servisna podrška i servis nam mnogo znače. Iz tih razloga odlučili smo se za kupovinu još Chen Hsong mašina za brizganje. Nastavite sa ovako kvalitetnim radom!" Na mašini za brizganje plastike SM4500-TP Advanced Pollino Plast proizvodi velike gajbe za jabuke. Brizgaljka SM4500 je teška preko 240t i najveća je Chen Hsong mašina za brizganje plastike u Evropi. Sklapanje ove mašine za brizganje je bio ozbiljan i zahtevan projekat. Brizgaljka je isporučena u 13 kontejnera, od toga je nekoliko specijalnih kontejnera nosivosti 60-70t. Trebalo je više od 4 nedelje da se mašina sklopi. Kako je to izgledalo možete pogledati na sajtu Polino plasta...

Pogledaj

Hemaplast doo Stara Pazova Srb

Hemaplast doo Stara Pazova Srb

Mašine za brizganje plastike proizvođača Chen Hsong EM120-SVP/2 i EM220-SVP/2 su puštene u rad u Hemaplastu iz Stare Pazove u februaru 2017. godine. Na ovim brizgaljkama proizvodi se plastična ambalaža - kantice i poklopci od 0.5kg do 10kg.
Naš čiler PTC 20 hladi Chen Hsong mašinu za brizganje plastike EM220-SVP/2. Uz nove Chen Hsong mašine za brizganje plastike u Hemaplastu su instalirani i novi čileri PTC-10 i PTC-20 Turskog proizvođača Itech. Na slici pored je prikazan čiler PTC-20 koji hladi mašinu za brizganje plastike EM220-SVP/2 na kojoj se proizvode kantice. Čiler PTC-10 hladi mašinu za brizganje Chen Hsong EM120-SVP/2. Čileri imaju garanciju 2 godine, a u sebi sadrže delove najpoznatijih svetskih proizvođača. Kao i za mašine za brizganje plastike, i za čilere i temperatore imamo pouzdane i sposobne servisere.
SCANCASTOR SRB Šimanovci Srb

SCANCASTOR SRB Šimanovci Srb

Mašina za brizganje plastike JM1000-SVP/2 je dugačka preko 11,5m i teška 53t. Ciklus proizvodnje je 120 sekundi. Na ovoj brizgaljki se proizvode kancelarijske stolice i gotovo cela proizvodnja ide u izvoz. U Scancastor Srb doo Šimanovci početkom 2017. godine sa proizvodnjom su krenule još dve nove CHEN HSONG mašine za brizganje plastike: EM120-SVP/2 i EM80-SVP/2.
Vojin Pešović direktor Scancastor Srb doo Šimanovci: "Ogroman plus su: stabilni ciklusi - prvi odobreni komad je isti kao i zadnji! Parametri se maltene ne menjaju - kako se zadaju pri odobrenim komadima, posle 5 ciklusa se počinje nova serija samim pozivom programa. Znatno manji škart u proizvodnji - sigurno 5x manji nego na staroj mašini. Jako bitno pošto smo prošle godine preradili oko 40t PA6GF30. Izuzetno tiha! Manje grejanje ulja pa ne moram da investiram u veći čiler. Dobra i brza podrška od majstora Saše i Nenada. Čista i bez curenja ulja svuda. Rezervni delovi lako dostupni..."
Wood Master Valjevo Srb

Wood Master Valjevo Srb

Mašina za brizganje plastike JM568-SVP/2 sa jedinicom za brizganje od JM650 sa PVC opremom (PVC šneka)
PVC OPREMA WOOD MASTER VALJEVO: Na ovoj Chen Hsong mašini za brizganje plastike proizvode se industrijski PVC podovi.
Jupiter Komerc Arilje Srb

Jupiter Komerc Arilje Srb

Na mašini za brizganje plastike JM328-SVP/2 Jupiter komerc proizvodi gajbice za maline.
Bevira doo Čantavir Srb

Bevira doo Čantavir Srb

Bevira doo iz Čantavira na brizgaljki EM120-SVP/2 proizvodi zaštitne lajsne za PVC stolariju.
Fit step lapovo

Fit step lapovo

Na mašini EM150-SVP/2 Fit step proizvodi plastični party program (kašike, viljuške, noževe, čaše, tanjire,...)

Pogledaj

Pro-Plastik Čitluk, Bih

Pro-Plastik Čitluk, Bih

Proplastik doo iz Bosne na Chen Hsong mašini za brizganje JM138-SVP/2 proizvodi PET kućišta za sveće i PP plastične hilzne za termopapir.

Tehnoplast doo Batajnica Srb

Mag-mal doo Srebrenica BiH

Zlatarplast Nova Varoš

Yunirisk Beograd

NVM Uroš Nova Pazova

Superplast Nova Pazova

Continental Group Vrbas

Fresh & Co Subotica, Srb

Beohemija Beograd, Srb

Greiner Nova Pazova, Srb

Planinski Studenac, BiH

Plastomet doo Knjaževac Srb

Mnogi, mnogi drugi...

Easymaster EM260 SVP2
SM90EJ All Electric
SM TSseries
Supermaste SM4500r TP
logo