Akcije

Excellent SME sertifikat

Po izboru Privredne komore i bonitetne kuće Coface, naše preduzeće je svrstano u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća. Privredna komora Srbije je odlučila da pomoću isprobane internet tehnologije Safesigned ™ pozove sva Srpska srednja, mala i mikro preduzeća da se prijave za ovaj sertifikat, i tako pomogne u izgradnji kvaliteta ovih preduzeća na globalnom tržištu. Naše preduzeće je uspešno prošlo evaluaciju kreditne kuće Coface i na osnovu toga nam je izdat web sertifikat Excellent SME Serbia.

Više informacija na sajtu

EB120-SVP/2 na lageru u Novom Sadu

EuroBase serija mašina je nova serija Chen Hsong mašina sa izmenjenim dizajnom, ali sličnim karakteristikama kao i Easymaster Euroseries. Neke od karakteristika ovih mašina su:
 • 1. Niže cene u odnosu na Easymaster Euro seriju mašina,
 • 2. proizvedene su po CE standardima (koje propisuje Evropska Unija),
 • 3. imaju B&R Smartmold88 upravljanje,
 • 4. REXROTH-BOSCH hidraulika
 • 5. linearno zatvaranje, brizganje i izbacivanje,
 • 6. SVP/2 pumpa (Ušteda energije) Nemačka pumpa sa servo drajvom koja pali motore samo kad je to neophodno i na taj način ostvaruje uštedu energije do čak 80%
 • Jedna ovakva mašina na raspolaganju u Novom Sadu. Za detaljne informacije pozovite broj 021/823-872
  1 + 1 gratis

  1 + 1 gratis

  Trenutno je u toku akcija: uz kupljen jedan proizvod drugi dobijate gratis! Uz kupovinu mlina na poklon dobijate set rezervnih noževa. Ako se odlučite za kupovinu jednog od čilera: PTC-6, NTC-10 ili NTC-18 na poklon dobijate magnet za koš, a uz kupovinu mašine za brizganje EB120-SVP/2 dobija se transport do fabrike. Iskoristite ovu sjajnu ponudu i obnovite svoja postrojenja novim mašinama i opemom.
  Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

  Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

  11. Regionalni sajam privrede održaće se 05. i 06. oktobra 2017. godine, u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi. Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, nego i da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja, i ostvarila nova ulaganja u privredu Srema.

  Više informacija na sajtu

  Zahvalnica Sajam Privrede 2017

  Zahvalnica Sajam Privrede 2017

  61. međunarodni Sajam Tehnike 2017. u Beogradu

  61. međunarodni Sajam Tehnike 2017. u Beogradu

  Od 15.05.-19.05.2017. na sajmu tehnike u Beogradu smo izložili Chen Hsong mašinu za brizganje plastike EM150-SVP/2 i dodatnu opremu: Itech čiler PTC-6, sušaru za plastični granulat od 50 kg, usisivač i magnete. Svu ovu robu imamo na stanju u Novom Sadu, pa je brzo i lako možemo isporučiti. Za ovih 5 dana sklopili smo neka nova poznanstva, ali i utemeljili stara. Nadamo se da smo ispunili Vaša očekivanja i da ćemo nastaviti lepu saradnju... Hvala Vam na poseti dragi prijatelji.
  Naše mašine je moguće kupiti uz pomoć kredita koji daje Fond za razvoj republike Srbije. Mnogi naši kupci su na taj način kupili nove mašine. Više informacija možete videti na sajtu Fonda za razvoj.

  Više informacija na sajtu

  Prikazali smo Vam samo mali deo atmosfere sa sajma. Nadamo se da smo Vas zainteresovali, pa ako imate potrebu za novim mašinama za brizganje plastike ili dodatnom opremom koja se koristi u industriji plastike, kontaktirajte nas i zajednički ćemo doći do optimalnog rešenja.

   

  Easymaster EM260 SVP2
  SM90EJ All Electric
  SM TSseries
  Supermaste SM4500r TP
  logo