image

O nama

Preduzeće SEEP ili South East Europe Package sa sedištem u Novom Sadu (Futog), osnovano je 2006 godine sa ciljem da ponudi Srpskom, i tržištima u regionu, kvalitetna rešenja za proizvodnju plastike i od tada radi upravo to.

Uspešnost

Ključ je verovatno u brižljivom odnosu prema svakom  projektu i asistencija od početka do njegovog kraja. Naša firma već duži niz godina svrstana je u najviši razred bonitetne izvrsnosti u Srbiji AAA, što je kriterijum koji zadovoljava manje od 1% preduzeća

Postignuće

Od 05 juna 2006 godine do danas prodat je veliki broj mašina a među njima i dve najveće mašine za brizganje u evropi, sile zatvaranja od 4500t, u Srbiji i Makedoniji!

Reference

Referentna lista kompanija, za koje smo radili, pokazuje da smo radili sa najznačajnim proizvođačima u ovom regionu. Referentna lista

Internacionalno poslovanje

Naše mašine za brizganje plastike i prateća oprema u industriji plastike vredno rade u mnogim firmama širom Srbije, Bosne i  Makedonije.

Montiranje / Transport

Najveća mašina u Evropi

Ponosni na najveće postignuće transporta, montiranja i testiranja do sada najveće mašine za brizganje plastike u Evropi.

U saradnji sa našim partnerima u Pollino Plastu, uspešno smo pustili u proizvodnju mašinu tešku 300t, a sile zatvaranja 4500T.

Više o našim poduhvatima možete pogledati na stranici Reference.

Naši serviseri su sa višedecenijskim iskustvom u radu sa mašinama za brizganje plastike.
GARANTUJEMO NAJBRŽI I NAJBOLJI MOGUĆI SERVIS ZA NAŠE KUPCE!
Dodatno su obučeni i sertifikovani u Evropi i ne gledajući na vreme ili dan u nedelji brzo i efikasno rešavaju sve situacije.

.

Aktivnosti

Chen Hsong je 2016. godine izlagao na sajmu K-plast u Dizeldorfu gde je bilo prikazano u radu nekoliko mašina za brizganje. 
SAJAM K-PLAST U DIZELDORFU 2016. GODINE 

Ovaj sajam je jedan od najvažnijih i najvećih dešavanja u oblasti plastike i gume. Održava se svake treće godine, a sledeći će se održati 2019. godine. Na fotografijama je prikazan deo atmosfere sa poslednjeg održanog sajma.

Društveno odgovorni

SEEP doo posebno vodi računa o društvenoj odgovornosti i veliku pažnju posvećujemo humanitarnom radu i pomoći onima kojima je to potrebno. Neke od humanitarnih organizacija čiji rad izuzetno cenimo se nalaze ispod. Pozivamo Vas da posetite njihove internet stranice, upoznate se sa njihovim radom i pomognete im ukoliko ste u prilici.