Mašine za brizganje plastike
CHEN HSONG

SEEP je ekskluzivni predstavnik CHEN HSONG  za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru.

CHEN HSONG je proizvođač mašina za brizganje plastike iz Hong Konga. Proizvodnju su započeli 1958. godine i sve do danas proizvode isključivo brizgaljke. Da bi što bolje odgovorili na potrebe kupaca iz Evrope, CHEN HSONG otvara 2013. godine Evropsko predstavništvo CHEN HSONG EUROPE sa sedištem u Holandiji.

Pored servisnih inženjera, tu se nalazi i lager mašina kao i rezervnih delova. Vrhunske zapadnoevropske komponente i tehnologija, kao i CE standard naših mašina garantuju odličan kvalitet i dug radni vek!!!

„…Kada govorimo o kvalitativnim prednostima Chen Hsong-a na Evropskom tržištu, H.L.A. Corbey naglasio je da kompanija ima tradiciju od preko 60 godina službe u ovoj industriji. Kompanija ima tehnološki know-how i dovoljno fleksibilnosti da oslušne potrebe naših kupaca. Dodatno, velika nam je prednost brži rok isporuke u odnosu na ostalu Evropsku konkurenciju. Evropski način rada i razmišljanja je ono što nas izdvaja…“

Har Corbey
Gen Man
Chen Hsong Europe
Holandija

 1. UPRAVLJANJE (na Srpskom jeziku) Beckhoff ili B&R smart računarski kontroler, vodeći svetski proizvođači iz Nemačke i Austrije 
 2. Linearno zatvaranje, brizganje i izbacivanje
 3. SVP/2 pumpa (VELIKA UŠTEDA ENERGIJE)- Nemačka pumpa sa servo drajvom koja pali motore samo kad je to neophodno i na taj način ostvaruje uštedu energije do čak 80% (što duži ciklus, veća ušteda).
 4. REXROTH-BOSCH hidraulika
 5. CE STANDARD PAKET (standard koji Evropska Unija propisuje)
            a) Digitalna kontrola povratnog pritiska
            b) Hidraulična sigurnosno-bezbednosna zaštita
            c) Kontrola temperature hidrauličnog ulja sa alarmom
            d) Zaštita na hidrauličnim crevima visokog pritiska
            e) Robot Interfejs
            f) Sigurnosno STOP dugme na zadnjim vratima mašine
            g) Euromap 2 layout ploča alata
            h) Grejači sa CE standard oznakom
            i) Elektro komponente u elektro ormanu sa CE oznakom
 6. Nitrirana šneka i cilindar na mašini
 7. Hidraulični i pneumatski vazdušni izbacivač (evropski standard)
 8. Hidraulično jezgro   
 9. PID-Digitalna kontrola temperature cilindra i dizne
 10.  Automatsko podešavanje visine alata – pozicije alata
 11.  Prevencija na cilindru za hladno startovanje
 12. Potenciometar visoke rezolucije

Supermaster-TP Advanced

 • Supermaster Two Platen servo pogon mašina za brizganje plastike koristi revolucionarni dizajn. Dizajnirana tri godine od strane tima evropskih i japanskih eksperata, predstavlja jedinstvenu kombinaciju beskopromisnih svetskih performansi i karakteristika. Brojna unapređenja i zaštićeni patenti daju ovoj mašini vrhunski odnos cene i kvaliteta.
Detaljnije »

JETMASTER-SVP/2

Sa revolucionarnim inteligentnim servo sistemom kao pogonom, Jetmaster-Ai-SVP/2 serija mašina za brizganje plastike kombinuje kombinuje Eckerle pumpu Nemačkog proizvođača brzog odziva sa visoko preciznim servo pogonom, integrisanim sa njegovim namenskim kontrolerom za najbolji odziv, najveću preciznost i najmanju potrošnju električne energije u isto vreme.

Detaljnije »

JETMASTER – MK6 serija

Pokrenuti revolucionarnim inteligentnim servo sistemom, Jetmaster-Ai-SVP / 2 mašina za brizganje ubrizgava kombinaciju brze odzivne pumpe sa visoko preciznim servo pogonom koja garantuje najveći odziv, najveću preciznost i najnižu potrošnju energije u isto vreme .

 

Detaljnije »

EASYMASTER-SVP/2

Sa revolucionarnim inteligentnim servo sistemom kao pogonom, Easymaster SVP/2 serija mašina za brizganje plastike kombinuje kombinuje Eckerle pumpu Nemačkog proizvođača brzog odziva sa visoko preciznim servo pogonom, integrisanu sa njegovim namenskim servo kontrolerom koji garantuje najbolji odziv, najveću preciznost i najmanju potrošnju električne energije u isto vreme.

Detaljnije »

EUROBASE SVP/2 – CHEN HSONG

Povoljnija cena u odnosu na Easymaster Euro seriju. Niži energetski paket uz jednostavniju spoljnu zaštitu i osnovni nivo opreme karakterišu ovu seriju. Sa revolucionarnim inteligentnim servo sistemom kao pogonom, Eurobase-SVP/2 serija mašina za brizganje plastike kombinuje Eckerle pumpu Nemačkog proizvođača brzog odziva sa visoko preciznim servo pogonom za najbolji odziv, najveću preciznost i najmanju potrošnju električne energije u isto vreme.

Detaljnije »

FOCUS-SVP/2 – CHEN HSONG

Sistem SVP / 2, sa servomotorom sa regulacijom brzine, pokreće fiksnu unutrašnju zupčastu pumpu. Pritisak sistema meri se u realnom vremenu pomoću senzora pritiska. Na ovaj način može da obezbedi potreban protok u skladu sa zahtevom da se eliminiše nefunkcionalna potrošnja. To ukupno dovodi do manje potrošnje energije, visoke preciznosti, male buke i male inercije.

Detaljnije »