O nama

reduzeće SEEP ili South East Europe Package sa sedištem u Novom Sadu (Veterniku), osnovano je 2006 godine sa ciljem da ponudi Srpskom, i tržištima u regionu, kvalitetna rešenja za proizvodnju plastike i od tada radi upravo to.

   21 v sajam 5 

Od 22. juna 2006. do danas prodato je više mašina za brizganje plastike a među njima i dve najveće mašine u ovom delu evrope od 4500 t.Referentna lista kompanija, za koje smo radili, pokazuje da smo radili sa najznačajnim proizvođačima u ovom regionu. Ključ je verovatno u brižljivom odnosu prema svakom  projektu i asistencija od početka do njegovog kraja.

Naše mašine za brizganje plastike i prateća oprema u industriji plastike vredno rade u mnogim firmama širom Srbije, Bosne, Makedonije,.....a neke od njih možete videti na našoj stranici REFERENCE

Naš servisni tim

Naš servisni tim

Aleksandar Saša Hric (upravljanje, elektrika, elektronika i automatika) i Nenad Stojanović (zadužen za hidrauliku i mehaniku) su za servisiranje Chen Hsong mašina obučeni u Holandiji - Evropskom sedištu Chen Hsonga i brzo i efikasno otklanjaju svaki problem na mašinama.

 

SAJAM K-PLAST U DIZELDORFU 2016. GODINE 

Chen Hsong je 2016. godine izlagao na sajmu K-plast u Dizeldorfu gde je bilo prikazano u radu nekoliko mašina za brizganje. Ovaj sajam je jedan od najvažnijih i najvećih dešavanja u oblasti plastike i gume. Održava se svake treće godine, a sledeći će se održati 2019. godine.  Na fotografijama ispod je prikazan deo atmosfere sa poslednjeg održanog sajma...

2016 10 21 16.18
2016 10 21 16.20
Ref01

Easymaster EM260 SVP2
SM90EJ All Electric
SM TSseries
Supermaste SM4500r TP
logo