YUNIRISK DOO BEOGRAD SRB

Sredinom 2016. godine Yunirisk je od nas kupio mlin od 15kw snage motora koji koristi za zbrinjavanje i preradu industrijskog otpada. Od opasnog industrijskog otpada obradom nastaje po ljude i živi svet bezopasan materijal koji se dalje može koristiti za različite namene.

ZLATARPLAST DOO NOVA VAROŠ SRB

Od novembra 2015. godine u Zlatarplastu radi naš mlin ZEB-30 – 30kw snage motora. U proizvodnji takođe koriste i našu transportnu traku, noževe i magnete.

GRAND GROUP BAČKA PALANKA SRB

Grand Group iz Bačke Palanke se bavi sakupljanjem, transportom, skladištenjem, tretmanom i reciklažom sekundarnih sirovina. Prilikom reciklaže koriste naš mlin ZEB-15.

STEEL IMPEX DOO SREMSKA KAMENICA DOO

Steel Impex je firma koja se bavi sakupljanjem, transportom, skladištenjem i tretmanom neopasnog otpada (sekundarne sirovine) kao što su guma, plastika, papir, karton, staklo, metal….U svom radu koriste i naš mlin sa pranjem snage motora 30kw. Komercijalni menadžer Đorđe Preradov je izjavio: „Mlin je fenomenalan! Ovo nam je bila odlična investicija! Slobodno neka me kontaktiraju svi koji imaju dilemu oko kupovine mlina. Moj broj telefona je: 064/65-86-705“

CONTINENTAL GROUP VRBAS SRB

Continental group iz Vrbasa se od 2006. godine bavi proizvodnjom streč folija. Za recilkažu folija koriste naš mlin ZEB-30. Ovaj mlin Continental Group je od nas kupio početkom 2016. godine.

WOOD MASTER VALJEVO

SIMIL VALJEVO

RKS BAČKA PALANKA

HEMOSAN BAR CRNA GORA

ONI DESIGN ĐAKOVICA KOSOVO